тел.: 0391 60 070   моб.: 0899 198 042;  0899 198 041   ел. поща: carmen2000@abv.bg

Сенници

Сенници чупещо рамо

Сенникът тип чупещо рамо е един от най – разпространените типове сенници, тъй като е универсален, лесно се управлява и е ефективен срещу вредните слънчеви лъчи. Може да се монтира на балкона Ви, а ако се монтира на къщата Ви ще успеете да засенчите открито пространство в двора Ви.   

Ако не е възможно монтирането върху сградата тогава сенникът се захваща върху стойка. Сенниците тип чупещо рамо много често се използват за засенчване на лятното пространство на кафенета и ресторанти.                              

Платнището може да бъде от ПВЦ или акрил с красиви десени. Цветовете са разнообразни и са подходящи за всяка фасада. Платовете са изключително здрави и устойчиви на слънце.              

Разтварянето и прибирането на сенника може да бъде ръчно (с манивела) или с двигател задвижван от дистанционно или копче.                              

Оптималните размери на Сенниците Чупещо Рамо, които правят изделието устойчиво са: ширина до 6.00м и издаденост до 3.5м.                                   

Ролкови сенници

Ролковите сенници са подходящи за магазини, заведения (ресторанти, кафета), хотели и офиси. Ролковият сенник е широкоплощен сенник изработен е основно от метални тръби, ролково механизми и редуктор с манивела за управление.

Издадеността напред е до 5,50 м. Сенникът е устойчив на дъжд и слънце, но е необходимо да се затваря при лоши атмосферни условия и сняг. Монтажът може да се извърши на сграда или на метална стойка, на която да се монтират 2 броя двустранно за по-голяма покриването на пространството.                                 

Използваните платове при ролковите сенници са акрилни и PVC, които са здрави, не пропускат слънце и вода и са в богата цветова гама. Сенниците се използват и с рекламна цел.                

Монтирането на два сенника чупещо рамо ги превръща в широкоплощен сенник.                       

Сенници тип Кошници

Сенниците тип Кошница са подходящи за сянка на витрини, входове и с рекламна цел на заведения.

Могат да се изработват в няколко варианта с 2, 3, 4 и 5 ребра с права и заоблена форма.            

Платовете, от които се изработват са акрили, които са здрави и предпазват от слънце и дъжд.

Издадеността напред на сенника - кошница е до 1.50м, а дължината е до 4.5м.              

Събирането на сенника е ръчно, чрез система от ролки и въжета.                        

Вертикално засенчване

Фирма Кармен 2000 предлага и сенници тип слънцезащитна завеса изработени от специален мрежест материал съдържащ фибростъкло. Монтират се с ролков механизъм за повдигане и спускане на завесата чрез редуктор и манивела или чрез двигател с автоматично управление с ключ или дистанционно.