тел.: 0391 60 070   моб.: 0899 198 042;  0899 198 041   ел. поща: carmen2000@abv.bg

Съвременни материали с дълъг живот

PVC текстил със самопочистващо PVDF покритие           

Предпочитан материал в сферата на текстилната архитектура поради множеството предимства, които предоставя. PVDF текстилните варират в зависимост от техните тегло, здравина и пропускливост на светлина. PVC мембраната с PVDF покритие е негорима, UV-устойчива, не позволява появата на мухъл и други вредители. Материалите, които използваме, имат продължителност на експлоатация до 15 години. Следвайки най-добрите практики в текстилната архитектура, ние винаги избираме материал с такива характеристики, които да задоволяват нуждите на всеки индивидуален проект.              

PVDF мембраната е многослоен композитен материал. Ние работим само с най-добрите производители в Европа, защото държим на това нашите продукти да бъдат с възможно най-високо качество и минимална поддръжка. Материалите, които използваме са самопочистващи, лесни за обработка и залепяне поради високотехнологичните процеси използвани при тяхното производство. Това гарантира една дълга и безпроблемна експлоатация.                        

Използването на натурално осветление е интелигентно архитектурно решение, защото рязко намаля консумацията на електрическа енергия през деня и следователно спомага за опазването на околната среда. В нормални условия, пропускливост на слънчева светлина от 5% е достатъчна за извършване на всякакви ежедневни дейности под мембранната конструкция. Слънчевата пропускливост на архитектурните мембрани е в широк диапазон и затова е необходим адекватен избор на материал за всеки индивидуален проект.

PVC

PVC материалът е адекватен и икономичен избор за множество временни или преместваеми конструкции, като тенти, навеси и редица други. Добрите характеристики на материала и относително дългия му живот задоволяват мнозинството от стандартните нужди на нашите клиенти.                     

PVC материалите, които използваме са негорими и в съответствие с всички нормативи. Разполага с широка гама от цветове, пропускливост на светлина, здравина и тегло. PVC материалите, които използваме имат препоръчителна експлоатация до 5 години.

Възможност за брандиране върху материала.                      

Прозрачен винил

Прозрачен винил, които се използва за производството на ветроупорни завеси, прозрачни врати, преграждане на помещения и множество други. Подходящ както за интериорна, така и за екстериорна употреба.                  

Материалът е с дебелина от 500 или 800 микрона. Прозрачния винил е UV-устойчив, не старее, не пожълтява и не се напуква.

Кристалът, които използваме в продуктите си има препоръчителен период на експлоатация до 5 години.            

Възможност за брандиране върху материала.               

Акрил

Акрилните платове са леки, дишащи, материали. Те са 100% водонепропускливи, здрави, с дълъг живот, с UV протекция и огромна цветова гама.                         

Акрилът е подходящ материал за изработка на всичко видове сенници, чадъри и множество слънцезащитни конструкции.

Акрилните платове, които залагаме в продуктите си, са с възможно най-високо качество. Ние работим със всички големи Европейски производители на акрил, като винаги използваме техните най-добри материали.

Препоръчителния период на експлоатация на акрилните платове, които залагаме в продуктите си е 5 години.                   

Възможност за брандиране върху материала.