тел.: 0391 60 070   моб.: 0899 198 042;  0899 198 041   ел. поща: carmen2000@abv.bg

Дизайн

Ние твърдо вярваме, че можем да създадем за Вас дизайн и да произведем дори и най-сложните Ви идеи. Нашият екип от дизайнери, архитекти и инженери е специализиран в производството на лека мембранна архитектура. В продължение на години доказваме своя професионализъм, както в страната, така и в чужбина. 

За нас винаги е удоволствие да се справим с поредното предизвикателство.                                         

  • С помощта на най-модерните софтуерни пакети, нашият екип успява да създава едни от най-успешните архитектурни мембрани в страната. Ние сме винаги готови да предложим своите услуги, за да сме сигурни, че проектите Ви са осъществими.

    Ние извършваме така необходимите намиране на форма, статичен анализ, анализ на отводняване, разкрой и редица други услуги за всеки индивидуален проект.         

    Нашият екип ще изработи необходимите Ви идейни проекти, чертежи, 3D модели и визуализации.                      

    Ние ще се постараем да изберем най-подходящия материал за вашия проект, като ще вземем под предвид специфичната ситуация. По време на създаването на дизайна ще заложим крайните детайли необходими за изработката мембраната. Ще анализираме структурата под външни натоварвания от вятър и сняг, и ще оразмерим необходимата носеща конструкция.